Планови

Планови

Едноставна ефикасна индивидуална 3 или 6 месечна премиум програма за клиенти кои се подготвени сериозно да се посветат и да инвестираат во промената не само на своето тело, туку и на нивното здравје, начин на размислување, кариера, врски и целиот свој животен стил користејќи ослободителни и одржливи методи за градење на правилни навики кои ќе ви помогне да напредувате и да добиете долгорочни резултати и алатки кои го менуваат животот за да стекнете зајакнување и слобода.

Луѓето зборуваат за „сјај“, но вистинската трансформација е целата внатрешна работа, а потоа следи остатокот (физичка трансформација).

Значи, ако сте подготвени да се искачите на ниво и да ја вратите моќта во ваши раце и сакате да доживеете целосна промена на начинот на размислување што ќе ви помогне да го живеете животот во потполност, тогаш оваа програма е за вас.

Заедно ќе:

 • Поврземе точките помеѓу тоа кој си и кој сакаш да бидеш
 • Ќе ги разбереш уникатните потреби на вашето тело
 • Ќе ги поставиш твоите лични цели и ќе работиш на одржливи промени
 • Што ќе добиеш?

  1 - Месечено
  Советување
  Мапа до успехот

  Преку уникатен спој на персонализирани насоки, практики засновани на докази и холистички стратегии, јас посветено ќе ти помогнам да постигнеш оптимално здравје и траен баланс. Отклучи го твојот целосен потенцијал. Направи го првиот чекор кон холистичка благосостојба денес!

  Прочитај повеќе
  • Целосно приспособени две (2) едночасовни сесии месечно за вас и вашите потреби и цели (цврсто верувам дека не постои протоколот „за секого исто“) и третманот ќе се разликува од личност до личност врз основа на нивната возраст, цели и околина.
  • Акциони планови
  • Неделни коучинг повици (за да го имплементирате она што сте го научиле, што функционира и што не е за вас)
  • Е-пошта / поддршка помеѓу сесиите
  • Здрави рецепти кои се лесни и едноставни за подготовка
  • Информативни материјали/добри по секоја сесија специфични за вашите цели
  • Пристап до мојот месечен билтен
  • Моја лична посветеност на вашето здравје и успешна приказна
  • Обиколка на самопослуга
  • Покани за велнес настани/ работилници
  3 - Mесечна
  Здравствена Трансформација
  Пат до Виталноста

  Трансформирај го начинот на размислување и ослободи го твојот целосен потенцијал. Придружи се на 3-месечната Здравствена Трансформација , програма која го менува животот, и те поттикнува да постигнеш оптимална благосостојба во секој аспект.

  Прочитај повеќе
  • Целосно приспособени две (2) едночасовни сесии месечно за вас и вашите потреби и цели (цврсто верувам дека не постои протоколот „за секого исто“) и третманот ќе се разликува од личност до личност врз основа на нивната возраст, цели и околина.
  • Акциони планови
  • Неделни коучинг повици (за да го имплементирате она што сте го научиле, што функционира и што не е за вас)
  • Е-пошта / поддршка помеѓу сесиите
  • Здрави рецепти кои се лесни и едноставни за подготовка
  • Информативни материјали/добри по секоја сесија специфични за вашите цели
  • Пристап до мојот месечен билтен
  • Моја лична посветеност на вашето здравје и успешна приказна
  • Обиколка на самопослуга
  • Покани за велнес настани/ работилници
  6 - Месечен
  Здравствен Рестарт
  Фит и Фокусиран

  Оваа сеопфатна програма е направена за да ја интегрира моќта на физичката и менталната благосостојба. Во текот на шест трансформативни месеци ќе тргнеме на сеопфатно патување кое се однесува на вашето тело, ум и дух.

  Прочитај повеќе
  • Целосно приспособени три (3) едночасовни сесии месечно за вас и вашите потреби и цели (цврсто верувам дека не постои протокол „за секого исто“) и третманот ќе се разликува од личност до личност врз основа на нивната возраст, цели и околина.
  • Акциони планови
  • Неделни коучинг повици (за да го имплементирате она што сте го научиле, што функционира и што не е за вас)
  • Е-пошта / поддршка помеѓу сесиите
  • Здрави рецепти кои се лесни и едноставни за подготовка
  • Информативни материјали/добри по секоја сесија специфични за вашите цели
  • Пристап до мојот месечен билтен
  • Моја лична посветеност на вашето здравје и успешна приказна
  • Обиколка на самопослуга
  • Покани за велнес настани/ работилници
  mk_MKMK
  Оди најгоре