SiteIcon@3x

HEALTH COACH

Eliza Manche

Healing the world with

WELLNESS
1

Download my FREE eBook and start losing weight today!

Дали си спремен да го подобриш твоето здравје?

Се фрустрираш обидувајќи се да ги подобриш твоите секојдневни навики? Мислиш дека знаеш што треба да правиш, но едноставно не го правиш тоа?

Ако сакаш да направиш промена која ќе трае
приклучи се на

Програмата за Врвна Психофизичка Состојба

Денес со толку многу достапни опции, оваа програма на наједноставен начин ве учи на основните принципи што секој може да ги спроведе доколку сака подобро здравје.

Разгледај Програми
Ако сакаш да направиш промена која ќе трае
приклучи се на

Програмата за Врвна Психофизичка Состојба

Денес со толку многу достапни опции, оваа програма на наједноставен начин ве учи на основните принципи што секој може да ги спроведе доколку сака подобро здравје.

Разгледај Програми

Што ќе добиеш?

Ова не е некоја брз план за диета. Ова е основата за развивање на позитивни навики со доживотна посветеност за подобро здравје.

Програмата е за секој што е спремен да ги направи неопходните промени за да го смени целокупниот живот и здравје на подобро. Сите возрасти, нивоа на фитнес и здравствена состојба се добредојдени.

Ќе се фокусираме на подобрувањето на твоето целокупно физичко и ментално здравје притоа поддржувајќи те кон остварувањето на твоите лични цели.
Ова не е некоја брз план за диета. Ова е основата за развивање на позитивни навики со доживотна посветеност за подобро здравје.

Програмата е за секој што е спремен да ги направи неопходните промени за да го смени целокупниот живот и здравје на подобро. Сите возрасти, нивоа на фитнес и здравствена состојба се добредојдени.

Ќе се фокусираме на подобрувањето на твоето целокупно физичко и ментално здравје притоа поддржувајќи те кон остварувањето на твоите лични цели.
Столбови на програмата...
Fruit Bowl_1x1
Исхрана

Ќе ти покажам што да јадеш и како да јадеш, за да видиш подобрување во твојата тежина и метаболичкото здравје.

Mindset Wellness_1x1
Размислување

Најважните елементи за развивање на начинот на размислување што е критичен за живеење на здрав живот.

Working with me means you’re working with someone certified to help you reach your goals. You’ll receive daily targeted advice, answers and tips to your nutrition, mindset and fitness questions, encouragement, accountability, support and someone who will be beside you every step of the way to make the kind of life changes that last.

Gym Girl_1x1
Вежбање

Ќе ти помогнам да го најдеш правилниот вид на вежби кои ќе уживаш да ги правиш.

Supplements_1x1
Додатоци

Ќе научиш како интегрирањето на специфични хранливи додатоци е критично за постигнување на оптимално здравје.

Together we'll explore your thoughts, feelings, and patterns of behavior because I know that when I work with a person I’m not just working with their skills and capabilities, but I’m also working with someone who has fears and emotions and can be vulnerable. We will find the root cause of your feelings, and learn new coping skills and techniques to better manage daily stressors and heal your traumas.

Ако не веруваш дека ова вистински функционира, прочитај некои од искуствата на моите клиенти.

mk_MKMK
Оди најгоре